Fanshop
Fanshop
klik4

Officieel startschot nieuwe clubwebsite

Feyenoord neemt per vandaag de nieuwe clubwebsite in gebruik. Om supporters online snel wegwijs te maken, start tegelijkertijd de actie ‘Heb jij een klik met Feyenoord?’. Supporters moeten de antwoorden op drie vragen op het vernieuwde Feyenoord.nl zien te vinden om zo kans te maken op 25x twee kaarten voor Feyenoord-FC Kuban Krasnodar (29 augustus) of een dag meelopen met de redacteuren van de website.

Klik hier om deel te nemen aan de actie.

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de technische ontwikkeling en de tekstuele/(audio)visuele invulling. Met een sterk verbeterde website als resultaat. Zo kunnen supporters er terecht voor live-statistieken, uitgebreide spelersprofielen en een prachtig overzicht van de clubgeschiedenis. Daarnaast is de functionaliteit op alle fronten verbeterd. Eén van de verbeterpunten is de aangepaste navigatie, waarin een groep supporters een doorslaggevende rol speelde door er kritisch naar te kijken. Geheel klaar is de website nog niet, want ook na de lancering wordt er de komende maanden doorgewerkt om verdere optimalisaties toe te passen.

De nieuwe website komt op het moment dat Feyenoord bezig is om zowel online als offline een nieuwe huisstijl in te voeren. Door het toepassen van herkenbare elementen wordt uniformiteit aangebracht in alle uitingen van de club. Zo ondergingen de afgelopen periode het Feyenoord Magazine en Feyenoord Wedstrijdmagazine al een metamorfose. Met de lancering van Feyenoord.nl wordt op dit vlak opnieuw een grote stap gezet.