Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club
dfb4c67e724d6fbe4aa393291ed152dd_2000_2000.JPG

Oefenduel met Sparta Rotterdam (14:30 uur) in De Kuip | Alle info

Feyenoord begint komende zondag (9 augustus) in eigen stadion aan de oefencampagne van het nieuwe seizoen. Het team van hoofdtrainer Dick Advocaat speelt die dag vriendschappelijk tegen Sparta Rotterdam (aanvang 14:30 uur). Bij de wedstrijd zijn, door coronamaatregelen en het Zomerterras op de vakken X, zo’n 7.000 plaatsen beschikbaar voor supporters.

Prijzen
Deze oefenwedstrijd is niet inbegrepen in de seizoenkaart. Supporters kunnen online kaarten bestellen voor het duel met Sparta Rotterdam. Deze zijn beschikbaar vanaf € 15,- per stuk.

Kaartverkoop
Seizoenkaarthouders krijgen voorrang op de kaartverkoop en kunnen vanaf zaterdag 1 augustus 9:00 uur een kaart bestellen. Legioen-leden en Junioren Kameraadjes zijn vanaf woensdag 5 augustus 18:00 uur aan de beurt (mits er nog kaarten beschikbaar zijn). Vanaf zaterdag 8 augustus 9:00 uur kunnen overige supporters bestellen. Voor alle supporters geldt: één kaart per seizoenkaart/lidmaatschap/supporter.

Aanvullend:

  • De kaartverkoop loopt volledig via www.feyenoord.nl/tickets.
  • De kaartverkoop stopt om 10:00 uur op de wedstrijddag en er is geen verkoop aan de kassa.
  • Kaarten zijn niet overdraagbaar en worden op naam uitgegeven.
  • Supporters kunnen elkaar koppelen in de Ticketshop om zo voor elkaar kaarten te kunnen bestellen
  • De vakken X1 t/m X4 zijn niet beschikbaar vanwege het zomerterras, terwijl de vakken Q, R, S, T en U slechts gedeeltelijk beschikbaar zijn.
  • Alle info en prijzen vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.


Coronamaatregelen

Feyenoord volgt continu en nauwlettend de ontwikkelingen rondom het coronavirus en volgt uiteraard de huidige richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Dit betekent onder meer dat er geen plekken naast elkaar beschikbaar zijn vanwege de anderhalve meter afstand die moet worden gehouden. Verder dienen alle supporters akkoord te gaan met de gezondheidsvragen. Meer maatregelen en richtlijnen die gelden voor een bezoek aan De Kuip vind je hier.