Fanshop
Fanshop
visual_uefa_v1

Nog passe-partouts verkrijgbaar voor Europa League

Voor de thuiswedstrijden van Feyenoord in de Europa League zijn nog passe-partouts verkrijgbaar. De verkoop is exclusief voor seizoenkaarthouders en leden van Het Legioen, die zich met het aanschaffen van een passe-partout verzekeren van toegang tot de Europese thuiswedstrijden in groep A tegen Manchester United, Zorya Luhansk en Fenerbahçe.

Sinds afgelopen zaterdag kunnen behalve seizoenkaarthouders ook alle Legioenleden een passe-partout kopen. De technische problemen bij ticketingpartner Eventim zijn inmiddels volledig verholpen, waardoor je soepel en eenvoudig het verkoopproces doorloopt. De kaartverkoop verloopt online via www.feyenoord.nl/ticketshop. Informatie over beschikbare vakken en prijzen vind je via www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Aanstaande donderdag al is de eerste thuiswedstrijd in de Europa League, als twintigvoudig Engels kampioen Manchester United op bezoek komt in De Kuip. Het duel met de sterrenformatie van trainer José Mourinho begint om 19:00 uur. Op donderdag 20 oktober (aanvang 21:05 uur) speelt Feyenoord thuis tegen Zorya Luhansk, waarna de groepsfase wordt afgesloten met Fenerbahçe-thuis op donderdag 8 december (19:00 uur).

Niets missen van de thuiswedstrijden in de Europa League? Koop dan een passe-partout en verzeker jezelf van je plek in De Kuip via www.feyenoord.nl/ticketshop.