Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Bart Nieuwkoop na contractverlenging verhuurd aan Willem II

Bart Nieuwkoop speelt de rest van dit seizoen bij Willem II. De 23-jarige rechtsback wordt voor de duur van één seizoen verhuurd aan de Eredivisionist uit Brabant. Nieuwkoop had bij Feyenoord nog een contract tot medio 2020 maar heeft dit contract onlangs verlengd tot medio 2021 met een optie voor Feyenoord om met een seizoen te verlengen.

Nieuwkoop debuteerde in het seizoen 2015-2016 als Feyenoorder in de Eredivisie nadat hij in 2011 instroomde in de jeugdopleiding van Feyenoord Academy. In vier seizoenen kwam hij tot nu tot 62 officiële wedstrijden.

Met de verhuur aan Willem II krijgt Bart na verlenging van zijn contract een mooie kans om komend seizoen meer aan spelen toe te komen op Eredivisieniveau, licht technisch directeur Sjaak Troost het besluit toe. Daarmee kan hij zijn ontwikkeling een mooie boost geven. Uiteraard blijven we die ontwikkeling komend seizoen nauwlettend volgen.’

Willem II is komende zondag de volgende tegenstander van Feyenoord. De huidige koploper gaat na vier speelrondes met negen punten aan de leiding in de Eredivisie.