Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
1d4819596867fc49566b852b3a81d351_660_300_crop

Nieuwe website De Kuip gelanceerd

In navolging van Feyenoord heeft ook De Kuip een vernieuwde website in gebruik genomen. Het opgefriste DeKuip.nl is volledig vormgegeven in de nieuwe huisstijl die voor het Congres- en Evenementencentrum is ontwikkeld.

De vernieuwde website heeft niet alleen een nieuwe vormgeving gekregen, maar is ook een stuk gebruiksvriendelijker dan de vorige. De navigatiemogelijkheden zijn flink verbeterd, zodat bezoekers makkelijker kunnen vinden wat ze zoeken. Wie informatie wil over rondleidingen en het Feyenoord Museum of restaurant De Kuip Eten en Drinken, ziet meteen waar hij moet zijn. Wie zelf een evenement wil organiseren, kiest voor het kopje ‘Uw evenement’, waar alle mogelijkheden duidelijk op een rij worden gezet.

Daarnaast valt de agenda op, waar bezoekers in een helder overzicht kunnen zien welke evenementen er gepland staan in De Kuip, en hoe ze aan eventuele kaarten kunnen komen. Ook zijn de laatste tweets van De Kuip gemakkelijk in één oogopslag te lezen en zijn er directe koppelingen naar de social mediakanalen van De Kuip.

De nieuwe website van De Kuip past helemaal in de nieuwe huisstijl, die al terug te zien was in de menukaart van De Kuip Eten en Drinken en andere uitingen van het Congres- en Evenementencentrum. De vernieuwde versie van DeKuip.nl zal zich blijven ontwikkelen. De Kuip blijft nieuwe functionaliteiten toevoegen en verbeteringen doorvoeren, om de bezoekers telkens nieuwe ervaringen en optimaal gemak te kunnen bieden.