Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1
9bd090f04a80a03d3cc6a54bc5db2e8a_2000_2000.jpg

Nieuw contract voor Gjivai Zechiël tot 2028

Feyenoord heeft met Gjivai Zechiël overeenstemming bereikt over een nieuw contract tot medio 2028. De 19-jarige middenvelder heeft, nadat er al in september een akkoord werd bereikt, donderdagmiddag in het bijzijn van zijn familie het nieuwe contract in De Kuip ondertekend.
Zechiël sprak op 27 augustus jl. al vol trots van een droom die uit was gekomen nadat hij zijn officiële debuut voor Feyenoord had gemaakt in de thuiswedstrijd tegen Almere City. ‘Die droom is nu alleen maar mooier geworden’, glunderde Zechiël na het afronden van alle formaliteiten in De Kuip. 

‘Debuteren in een volle Kuip voor onze eigen supporters was al geweldig en smaakt naar meer. Dit nieuwe contract is een supermooie extra beloning voor het harde werken. Het laat zien dat je als jeugdspeler kansen krijgt en door kunt stromen naar het eerste elftal. Ik heb heel veel te danken aan mijn familie en mijn geloof. Met die steun en kracht kan ik hard blijven werken om mezelf verder te ontwikkelen en te slagen bij Feyenoord.’

Zechiël speelt sinds 2018 voor Feyenoord en maakte afgelopen zomer de overstap naar de eerste selectie. Naast Leo Sauer (17) en Antoni Milambo (18) was hij daarmee een van de drie jeugdspelers die dit seizoen vast werd overgeheveld van Varkenoord naar De Kuip.