Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_3587

Neem deze zomer deel aan een Feyenoord Soccer Camp!

Feyenoord Soccer Schools organiseert komende zomer in totaal zeven Soccer Camps, waar jij aan kunt deelnemen! Deelname aan de Soccer Camps, waarvan er twee plaatsvinden op Varkenoord (het trainingscomplex van Feyenoord), betekent een sportieve activiteit tijdens de zomervakantie en bovendien een prima gelegenheid om te werken aan je voetbalkwaliteiten en te trainen als een echte Feyenoorder. Schrijf je daarom nu in voor een van de zeven voetbalkampen van komende zomer!

Naast de twee Soccer Camps op Varkenoord vinden er vijf voetbalkampen plaats bij vijf verschillende amateurverenigingen in diverse regio’s. Bekijk hieronder een overzicht van alle data en locaties. Klik op één van de locaties om direct in te schrijven en verzeker jezelf van een plaatsje! Via deze links is tevens meer informatie over de Soccer Camps, de prijzen en wat er bij de prijs zit inbegrepen.

     •    21 & 22 juli: v.v. WFB (Ouddorp)
     •    6 t/m 8 augustus: SV Honselersdijk
     •   11 & 12 augustus: Varkenoord 1
     •   13 t/m 15 augustus: Varkenoord 2
     •   18 & 19 augustus: s.v. MZC'11 (Zierikzee)
     •   21 & 22 augustus: V.V.Z.A. (Amersfoort)
     •   27 t/m 29 augustus: v.v. Nieuwerkerk

De trainingen worden inhoudelijk verzorgd door Feyenoord Academy, de jeugdopleiding van de Rotterdamse club. Onlangs werd de jeugdopleiding voor de vijfde achtereenvolgende keer verkozen tot beste van Nederland! Oud-Feyenoorders Ben Wijnstekers, Mike Obiku en Ulrich van Gobbel kijken er als trainer naar uit om ook komende zomer hun voetbalervaring over te brengen op het veld. De voetbalkampen zijn toegankelijk voor iedere voetballiefhebber van 6 t/m 15 jaar.