Fanshop
Fanshop
_MG_6287_1

Mis geen minuut van de laatste thuiswedstrijd

Feyenoord maakt zich op voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2015-2016. De bekerwinnaar ontvangt zondagmiddag (14:30 uur) N.E.C. in De Kuip, die voor de 21ste keer dit seizoen volledig uitverkocht is. In verband met de verwachte drukte adviseert de club alle bezoekers om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. Hieronder lees je de belangrijkste (reis)informatie voor bezoekers van Feyenoord – N.E.C.

Kom op tijd naar De Kuip!
Feyenoord verwacht voor het thuisduel met N.E.C. grote drukte in en rondom De Kuip. Houd daarom rekening met extra reistijd en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. De poorten van het stadion gaan om 13:00 uur open (anderhalf uur voor de wedstrijd).

Op de foto met de KNVB beker
Alle supporters met een geldige wedstrijdkaart of seizoenkaart kunnen zondag op de foto met de dit seizoen veroverde KNVB beker, die is te vinden op de gele zijde. Deze zijde is zondag vanaf 12:00 uur geopend en tot 12:45 uur enkel toegankelijk via de poorten 26 t/m 33. Mindervaliden kunnen tussen 11:45 en 12:00 uur al op de foto met de beker. Zij krijgen dan exclusief toegang via poort 25. (Let op: alle supporters dienen na het betreden van De Kuip binnen de stadionhekken te blijven.) Supporters die zich hebben laten vereeuwigen met de beker, krijgen een voucher voor een gratis drankje in de Maaszaal of De Vereeniging. Beide supporterszalen zijn zowel voor als na de wedstrijd geopend en voor alle bezoekers toegankelijk. Meer informatie lees je hier.

DJ op gele zijde
Op de gele zijde wordt voorafgaand aan de wedstrijd muziek gedraaid door een DJ, terwijl op een scherm alle hoogtepunten van het bekertoernooi nog eens voorbij komen.

Weersomstandigheden
Het belooft zondag ook in Rotterdam een warme en zonnige dag te worden, waarbij de temperatuur kan oplopen tot zo’n 25 graden Celsius. De gevoelstemperatuur kan met name in de zon nog hoger liggen. Houd hier rekening mee en zorg eventueel voor bescherming tegen de zon, zoals zonnebrand of een pet.

RET
Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Pendeltreinen
De NS zet zondag zowel voor als na de wedstrijd Feyenoord – N.E.C. speciale pendeltreinen in tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Stadion. Ook maken treinen vanuit Dordrecht een extra stop op Rotterdam Stadion.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Feyenoord Fanshops
Voorafgaand aan N.E.C.-thuis een fraai Feyenoord-artikel scoren, zoals bijvoorbeeld het populaire nieuwe uittenue? Kom dan langs in de Feyenoord Fanshops bij De Kuip. Beide clubwinkels bij het stadion zijn geopend!

Het laatste nieuws op social media
Niks missen van het laatste nieuws over Feyenoord – N.E.C. of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alle updates dan ook op social media, via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Fouilleren
Bij het betreden van het stadion vindt rondom de toegangspoorten een fouillering plaats. Houd hier rekening mee en kom op tijd naar De Kuip, zodat je geen minuut mist van Feyenoord – N.E.C.

Verscherpt toezicht
Hoewel er geen concrete aanleiding voor is, is er rondom het duel met N.E.C. sprake van verscherpt toezicht in en rondom het stadion. Dit was bij de vorige thuiswedstrijden eveneens het geval. Normaal gesproken zullen bezoekers hier geen hinder van ondervinden.

Steun Feyenoord positief!
Feyenoord hoopt zondag op een mooie en succesvolle middag in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een mooie afsluiting van het seizoen toe!