Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

Mee met Feyenoord Europa in? Vraag een Silvercard aan!

Feyenoord weet maandagmiddag tegen welke club de ploeg het moet opnemen in de knock-out fase van de Europa League. De loting voor de laatste 32 in het Europese toernooi gaat om 13.00 uur van start in Nyon. Feyenoord heeft tijdens deze loting een beschermde status.

Seizoenkaarthouders die voornemens zijn Feyenoord tijdens het vervolg van het Europese bekeravontuur te ondersteunen, maar nog niet in het bezit zijn van een uitkaart, wordt geadviseerd deze alsnog aan te vragen. Alleen met een uitkaart kun je kaarten proberen te kopen voor (Europese) uitwedstrijden van Feyenoord.

Ongeacht de tegenstander die maandag uit de koker komt, zal Feyenoord haar uitkaartsysteem voor het eventuele bezoek aan de uitwedstrijd hanteren. Via de speciale pagina www.feyenoord.nl/uitkaart kan eenvoudig een Silvercard worden aangevraagd. Let op: aan het aanvragen van een uitkaart zijn kosten verbonden. Wees er ook van op de hoogte dat, omdat de vraag naar kaarten voor Europese uitwedstrijden in de regel groter is dan het aanbod, Feyenoord Silvercardhouders niet kan garanderen dat zij de mogelijkheid krijgen om wedstrijdkaarten te bemachtigen.