Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Medewerkers Feyenoord Academy openen seizoen

Alle medewerkers van Feyenoord Academy hebben afgelopen woensdag het seizoen officieel geopend tijdens de kick-off bijeenkomst 2016/’17.

De ochtend werd benut voor presentaties van respectievelijk Richard Grootscholten (hoofd Feyenoord Academy) en Raymond van Meenen (manager Feyenoord Academy). De speerpunten voor het komend seizoen (onder andere toename van het aantal ontwikkelmomenten, de vernieuwde Profdagen voor Onder 17, 18 en 19, het nog meer inzetten van wetenschap en de ontwikkeling van het fysieke programma voor de spelers), de organisatie en de stand van zaken met betrekking tot de upgrade van Varkenoord en de nieuwbouw werden besproken. 

Na het officiële gedeelte stapte het gezelschap op een boot en voer door de prachtige omgeving van het Westland. In de middag stond een solextour op het programma. Gezien de temperatuur werden alleen voor het fotomoment de ouderwetse jassen en helmen opgezet. Al met al een geslaagde kick-off. Het voltallige team van Feyenoord Academy is klaar voor het nieuwe seizoen.