Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Wieffer verkozen tot eerste Legioen Speler van de Maand in 2023

Mats Wieffer is door leden van Het Legioen uitgeroepen tot Speler van de Maand januari. Het is zijn eerste persoonlijke prijs sinds hij bij de club speelt. Wieffer maakte in de afgelopen maand zijn basisdebuut, waarna hij alle achtereenvolgende wedstrijden in de startopstelling stond.

In de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle (3-1) maakte Wieffer zijn basisdebuut en beloonde dat direct met een goal en een assist. Drie dagen later tegen FC Groningen was hij weer bepalend met een assist in de met 0-3 gewonnen uitwedstrijd.

Tijdens de Klassieker (1-1) viel de 23-jarige middenvelder op door zijn goede spel, een lijn die hij doortrok in de daaropvolgende wedstrijden tegen N.E.C. (2-0) en FC Twente (1-1). Tot meer assists of doelpunten kwam het niet, maar met zijn solide prestaties maakte Wieffer indruk en dat levert hem de winst in deze verkiezing op.

Ben je nog geen lid van de officiële supportersclub Het Legioen, maar wil je de volgende keer meestemmen en ook profiteren van vele voordelen? Meld je dan nu aan!

  • Mats Wieffer
  • Speler van de Maand