Fanshop
Fanshop
her-fey-14

Martins Indi fit voor duel met RKC Waalwijk

Bruno Martins Indi is op tijd fit voor de thuiswedstrijd van aanstaande zondag tegen RKC Waalwijk. De verdediger viel woensdagavond in de slotminuut van de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (1-2) uit met een knieblessure, maar kon donderdagochtend alweer aansluiten bij de uitlooptraining op Varkenoord. Trainer Ronald Koeman liet na afloop van de oefensessie weten dat Martins Indi aanstaande zondag gewoon inzetbaar is voor Feyenoord.

Het is niet zeker of Joris Mathijsen zondag al inzetbaar is voor Feyenoord. De verdediger heeft klachten aan zijn kuit. ‘We moeten afwachten hoe het richting zondag met hem gaat’, vertelde Koeman. Mathijsen miste vanwege zijn blessure de afgelopen duels met Go Ahead Eagles en Heracles Almelo.

De selectie van Feyenoord heeft vrijdag vrijaf. Zaterdag wordt de afsluitende training in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen RKC Waakwijk afgewerkt. Deze training is besloten.

Nog geen kaarten voor de thuiswedstrijd tegen RKC? Bestel die dan nu via www.feyenoord.nl/tickets. Feyenoord tegen RKC wordt zondag om 14.30 uur gespeeld in De Kuip.