Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Marciano vervolgt carrière bij Hapoel Beer Sheva

Ofir Marciano verruilt Feyenoord na twee seizoenen voor Hapoel Beer Sheva. De 33-jarige doelman, die in de zomer van 2021 bij Feyenoord tekende, beschikte over een aflopend contract en was daarom vrij om te vertrekken naar zijn geboorteland Israël.
‘Ik had nooit gedacht dat mijn komst naar Feyenoord zou leiden tot zoveel sportieve hoogtepunten, mooie herinneringen en dierbare vriendschappen,’ vertelt Marciano. ‘Ik ben er trots op dat ik onderdeel heb mogen uitmaken van het succesverhaal van Feyenoord de afgelopen seizoenen. Ik kijk terug op een prachtige tijd in Rotterdam en wil club en supporters dan ook bedanken.’

Veertigvoudig Israëlisch international Marciano stond in totaal twintig wedstrijden voor Feyenoord 1 op het veld en was een gewaardeerde speler in de kleedkamer. Tijdens de Europese campagne van Feyenoord in seizoen 2021-2022 was hij, mede dankzij een memorabele redding in de thuiswedstrijd tegen Olympique de Marseille, een belangrijke schakel in het elftal dat de finale van de UEFA Europa Conference League bereikte.

Feyenoord wenst Marciano veel succes toe bij Hapoel Beer Sheva.