fey-zorya-20

Manu debuteert met nederlaag bij Jong Oranje

Elvis Manu heeft maandag zijn debuut gemaakt door Jong Oranje. De aanvaller, die afgelopen weekend als vervanger van Terrel Ondaan voor de eerste keer werd opgeroepen voor het hoogste nationale jeugdelftal, kwam als invaller in het veld in de wedstrijd tegen Jong Slowakije. In Tilburg ging de ploeg van KNVB coach Adrie Koster met 0-1 onderuit, waardoor het de koppositie in de groep verspeelde. Adam Zre’lak besliste in de tweede helft de wedstrijd. Daarom moet Jong Oranje hopen dat het zich als één van de vier beste nummers twee van de tien poules alsnog plaatst voor de beslissende play-offs voor het Europees Kampioenschap van volgend jaar in Tsjechië.

Naast Manu kwamen ook Tonny Vilhena, Jean-Paul Boёtius en de aan PEC Zwolle verhuurde Warner Hahn in actie. De doelman had evenals Vilhena een basisplaats, terwijl Boёtius negen minuten voor tijd in het veld kwam voor Guus Hupperts.