Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
visual_uefa_v2

Maandag meer informatie over kaartverkoop Europa League

Feyenoord brengt maandag 29 aanstaande meer informatie naar buiten over de kaartverkoop voor de wedstrijden in de groepsfase van de Europa League. Die dag worden onder meer de prijzen van de passe-partouts en beschikbare vakken bekend gemaakt. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst neemt het in de groepsfase van het toernooi op tegen Manchester United, Fenerbahçe en Zorya Luhansk, zo werd vrijdag bij de loting bekend.

Seizoenkaarthouders kunnen zich vanaf vandaag (vrijdag) aanmelden om een passe-partout te kopen voor de Europese thuisduels. Het aanmelden is niet verplicht en vergroot de kans op een passe-partout niet, maar is puur bedoeld om supporters de gelegenheid te bieden om met een groep naast of bij elkaar te zitten. De kaartverkoop voor de thuiswedstrijden begint op zaterdag 3 september om 9:00 uur.

Uitwedstrijden
Feyenoord heeft in dit stadium nog geen informatie over de kaartverkoop voor de uitwedstrijden. De club treedt hiervoor de komende periode eerst in overleg met de betreffende tegenstanders en lokale autoriteiten. Informatie hierover wordt zodra bekend gepubliceerd op deze website.