Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Malacia beloond voor sterke prestaties in april

De ijzersterke optredens van Tyrell Malacia in de maand april hebben hem twee persoonlijke prijzen opgeleverd. De jonge back werd onlangs al door de Eredivisie verkozen tot Talent van de Maand, terwijl hij afgelopen maand ook de beste Feyenoorder was in de ogen van leden van Het Legioen.
In de maandelijkse verkiezing voor leden van het Het Legioen kreeg Malacia deze keer de meeste stemmen, waardoor hij zich Legioen Speler van de Maand april mag noemen. De linksback knokte zich in deze periode niet alleen terug in het elftal, maar was ook nog eens tweemaal trefzeker. Zo scoorde hij in de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo en thuis tegen AZ. De één was nog mooier dan de ander.
 
‘Deze krijgt thuis een mooi plekje in de woonkamer,’ zei Malacia op trainingscomplex 1908, waar hij de trofee in ontvangst nam. De jonge Feyenoorder is de supporters dankbaar voor hun stem. ‘Dit is een prijs van Feyenoord zelf en de supporters kiezen wie ‘m krijgt, dus dat maakt deze prijs extra mooi. Ik ben er hier heel blij mee.’ Het hele interview met Malacia over zijn onderscheiding zie je in de videospeler.
 
Speler van het Seizoen
Legioen-leden kunnen na afloop van elke maand twaalf punten verdelen over drie Feyenoorders. De speler die over het hele seizoen de meeste punten heeft verzameld, kroont zich tot Speler van het Seizoen 2018-2019.