Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
visual_bekerfinale

Loting kaartverkoop bekerfinale live op Facebook

In De Kuip vindt vrijdagochtend de loting plaats voor seizoenkaarthouders die zich hebben aangemeld voor een kaart voor de KNVB bekerfinale. Middels deze loting wordt bepaald welke seizoenkaarthouders in de gelegenheid worden gesteld een kaart te kopen het duel in De Kuip op zondag 24 april.

De loting is vanaf 10:00 uur live te volgen op de officiële Facebook-pagina van Feyenoord. De loting vindt plaats in de Boardroom in De Kuip, in het bijzijn van een notaris via een gecertificeerd systeem. Ook wordt de loting bijgewoond door enkele supporters, een vertegenwoordiger van de Feyenoord Supportersvereniging en clubambassadeur Gerard Meijer. 

Volg hier vanaf 10:00 uur live de loting.

Uitkomst loting
Seizoenkaarthouders kunnen uit de loting niet direct opmaken of zij tot de groep behoren die in staat wordt gesteld een finalekaart te kopen. Vanwege administratieve werkzaamheden, zoals onder meer het verwerken van de uitslag en opstellen van persoonlijke e-mails aan supporters, zit er enige tijd tussen het verrichten van de loting en de publicatie van de uitkomst ervan. Feyenoord doet er alles aan om alle supporters vrijdag zo snel mogelijk (persoonlijk) te informeren over de uitslag van de loting en het vervolg van de kaartverkoopprocedure. De verwachting is dat alle informatie aan het einde van de middag bekendgemaakt kan worden.