Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord Academy

Livio Lopes Academy Speler van de Maand september

Livio Lopes is over de maand september bekroond tot Academy Speler van de Maand. De speler van Feyenoord Onder 13 is de opvolger van Givairo Read, die vorige maand werd uitgeroepen tot de eerste Speler van de Maand van het seizoen 2023-2024.
De 12-jarige Lopes komt sinds de zomer van 2019 uit voor Feyenoord Academy en speelt dit seizoen in Feyenoord Onder 13. ‘Livio is een dynamische middenvelder die als aanvoerder van de ploeg een echt voorbeeldfiguur is voor zijn teamgenoten,’ zegt Martijn den Haan, trainer van Feyenoord Onder 13.

‘Ook deze maand liet Livio weer zien dat hij iedere dag het maximale eruit wil halen om zich verder te ontwikkelen. Een mooi moment voor hem was de openingstreffer die hij onlangs in de mini-Klassieker tegen Ajax (8-0) scoorde. Al in de eerste minuut van de wedstrijd schoot hij vanaf zeker dertig meter raak.’

Academy Speler van de Maand
De prijs voor de Academy Speler van de Maand wordt na afloop van iedere maand uitgereikt aan een speler van de Feyenoord Academy die laat zien in zichzelf te willen investeren, progressie toont op zowel voetbal-, fysiek- en topsportgebied en een positieve bijdrage levert aan de groeicultuur van zijn team.