Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
schakeneaglesuit

Liesveld leidt Feyenoord – Go Ahead Eagles

De KNVB heeft Richard Liesveld aangesteld als scheidsrechter voor de aanstaande thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Hij wordt bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Diks en Simons. Vierde official is de heer Sanders. Feyenoord – Go Ahead Eagles wordt zondag 30 maart om 12.30 uur gespeeld in De Kuip.

Drie dagen na het duel met Go Ahead Eagles staat voor de ploeg van trainer Ronald Koeman de inhaalwedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma. Het duel in het Polman Stadion staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie. Hij wordt bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Van Dongen en Jansen. Vierde official is de heer Manschot. Heracles Almelo – Feyenoord begint op woensdag 2 april om 18.45 uur.

Voor de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles van komende zondag zijn nog kaarten verkrijgbaar. Steun jij Feyenoord tijdens dit belangrijke duel in de strijd om de bovenste plaatsen op de ranglijst? Klik dan hier voor meer informatie over de kaartverkoop of om direct kaarten te bestellen.