Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
_D1A8026

Legioen trotseert de kou en koopt recordaantal mutsen en sjaals

Met gevoelstemperaturen tot wel -18 graden leek Rotterdam vorige week woensdag rond de bekerwedstrijd tegen Willem II heel even op Siberië. De bekeravond in De Kuip werd zelfs bestempeld als de koudste 28 februari in Rotterdam ooit gemeten. Reden genoeg voor de Feyenoord Fanshop om het legioen tegemoet te komen. Supporters konden afgelopen week een Feyenoord-muts of -sjaal scoren voor slechts € 10,- per stuk en deden dat massaal.

Er vloog rondom het duel in de halve finales van de TOTO KNVB Beker een recordaantal sjaals en mutsen over de toonbanken van de Feyenoord Fanshops. Feyenoord-supporters kochten in totaal bijna 4.000 sjaals en mutsen om behalve de club te steunen zich ook te kleden tegen de kou.

Ongekend
‘Dat is écht een ongekend aantal in slechts één week tijd’, zegt Alex van Mook, manager merchandising & retail. ‘Bovendien waren duizenden supporters al in het bezit van een mooie Feyenoord-sjaal en/of -muts. Dat zorgde voor een geweldig beeld in De Kuip!’

Waardering
Ook de spelers konden het waarderen dat het legioen ondanks de weersomstandigheden warm en in Feyenoord-kleuren aangekleed in De Kuip aanwezig was. Ook nu de ergste kou voorbij is nog op zoek naar een officieel Feyenoord-product? Kom dan snel naar een Feyenoord Fanshop of bestel online via Feyenoordfanshop.nl!