Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_2128

Laatste speelronde voor Finaledag afgewerkt

De teams van de Feyenoord Street League hebben afgelopen zondag de laatste speelronde voor de Finaledag afgewerkt. Alle teams probeerden onder zonnige omstandigheden een zo goed mogelijke uitgangspositie te verschaffen voor de beslissende dag, die op woensdag 31 mei plaatsvindt op het Schouwburgplein in Rotterdam.

Niet alleen de sportieve prestaties tellen hierbij mee. Ook het verrichten van buurtbijdragen kan de teams nog een mooie uitgangspositie verschaffen. De laatste dag dat de teams deze buurtbijdragen kunnen uitvoeren, is woensdag 24 mei.

Op het Schouwburgplein, op een steenworp afstand van de Coolsingel, nemen de teams het op 31 mei tussen 13:45 en 17:30 uur tegen elkaar op. Ook voor de toeschouwers is er genoeg te doen. Natuurlijk kun je de Feyenoord Street League-teams aanmoedigen, maar je kunt ook zelf straatvoetballen. Daarnaast zullen er Rotterdamse dj’s aanwezig zijn, kun je een potje FIFA spelen tegen QuintenX (de E-sporter van Feyenoord) en kun je een kijkje nemen in de spelersbus van Feyenoord.