Fanshop
Fanshop
fss89736723

Laatste kans op deelname aan Feyenoord Soccer Camp in Spanje

Wil jij trainen als een prof onder de Spaanse zon? Schrijf je dan in voor het compleet verzorgde Feyenoord Soccer Camp Salou, dat plaatsvindt in de meivakantie!

Let op: De inschrijvingstermijn is verruimd en duurt nog tot en met 15 februari. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus klik snel op onderstaande link om direct te boeken of klik hier voor de online brochure. 

De verblijfplaats, een 4-sterren resort in Salou (nabij Barcelona), is op korte afstand van het strand gevestigd. Het Cambrils Park Resort is op basis van half pension (inclusief ontbijt & lunch). De accommodatie beschikt over een fantastisch trainingscomplex, op loopafstand van het resort. De trainingen staan onder leiding van de succesvolle Feyenoord Academy en worden in elk geval verzorgd door oud-Feyenoorder en voormalig Oranje-aanvoerder Ben Wijnstekers!

Deelname aan de trainingen is mogelijk van 6 t/m 16 jaar. Uiteraard zijn jouw ouders/verzorgers, familie en vrienden die niet aan de trainingen deelnemen ook van harte welkom!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Feyenoord biedt deze exclusieve trainingskampen naar Spanje aan in samenwerking met Trainingskampen.nl. Feyenoord doet er alles aan om een onvergetelijke voetbalervaring aan te bieden!