Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Laatste kans: doe mee aan de Meidenmodule!

Meiden opgelet: op vrijdag 8 februari 2019 begint de nieuwe Meidenmodule van Feyenoord Soccer Schools. En jij kan nog meedoen! Ben je tussen de zes en zestien jaar? Schrijf je vandaag nog in voor deze trainingsmodule en train tien weken lang als een echte Feyenoord-speler op Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord Academy.

Klik hier voor meer informatie of om direct in te schrijven.

Spelers & keepers
Hoofdtrainer Ben Wijnstekers heeft samen met zijn assistenten weer een gevarieerd trainingsprogramma samengesteld. Zodoende krijg jij de kans om je in verschillende aspecten van het voetbal te verbeteren en een completere speler te worden op je eigen niveau. Als deelneemster ontvang je bovendien een compleet kledingpakket van adidas, bestaande uit een trainingspak, shirt, broekje en kousen.

Keepende meiden zijn ook van harte welkom om deel te nemen; voor hen is een specifiek keepersprogramma samengesteld. Onder leiding van een ervaren keeperstrainer word jij in tien weken een betere keepster!

Laatste plaatsen
Er zijn al 100 meiden ingeschreven voor de voorjaarseditie van de Meidenmodule, maar er is nog plaats. Wacht niet te lang, pak deze laatste kans en doe mee! Schrijf je hier in.