Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
nieuwsbericht

Laatste kaarten Kameraadjes Voetbalfeest

Wil jij er op zondag 25 maart bij zijn als Broederliefde, Ronnie Flex en YouTubers Matthy en Koen feest komen vieren in De Kuip? Grijp dan nu nog je kans en koop de laatste kaarten voor het Kameraadjes Voetbalfeest 2018!

Kameraadjes krijgen een gratis toegangskaart. Zij kunnen die hier verzilveren. Ouders, broertjes, zusjes, vrienden en vriendinnen zijn natuurlijk ook van harte welkom op het Voetbalfeest. Zij betalen slechts € 10,- per kaartje.

Kaarten (bij)kopen
Elk Kameraadje kan (maximaal) vier kaarten bijkopen. In totaal zijn er 15.000 kaarten beschikbaar. Wees er snel bij, want er zijn nog minder dan 200 kaarten verkrijgbaar! Ben je na 15 januari lid geworden van onze Juniorclub? Dan kun je hier je kaart(en) verzilveren voor het Voetbalfeest.

Ben je (nog) geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Dan kun je hier een kaartje kopen. Ook jij kunt vijf entreebewijzen per persoon aanschaffen en betaalt slechts € 10,- per kaartje.

Meet & greet
Wil jij naar het Kameraadjes Voetbalfeest én YouTubers Matthy en Koen in levenden lijve ontmoeten? De gelukkige winnaar van onze winactie ontvangt vier toegangskaarten voor het Kameraadjes Voetbalfeest, plekken op het Ereterras tijdens het binnenprogramma én een meet & greet met de enige echte Fifalosophy en DNPNL! Deelnemen is mogelijk via Facebook.

Programma
De poorten van het stadion gaan op zondag 25 maart om 11:00 uur open en vanaf dat moment is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Stel je vragen aan de spelers tijdens de kidspersconferentie, zet jouw baby op de foto met je favoriete Feyenoorder en geniet in het stadion van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg, YouTubers Matthy en Koen en optredens van onder anderen Broederliefde en Ronnie Flex.

Alle info
Alle informatie over het Kameraadjes Voetbalfeest 2018 lees je op https://www.feyenoord.nl/kameraadjes/voetbalfeest. Hou verder de officiële kanalen van Feyenoord en het Instagram-account van Coentje (Coentje1908) in de gaten voor de laatste updates over het feest in De Kuip. Heb je nog vragen? Ga dan naar www.feyenoord.nl/service.