Fanshop
Fanshop
Feyenoord-AZ-09

Laatste kaarten Feyenoord – FC Utrecht via Ticket Exchange

Voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen FC Utrecht van zondag 15 april zijn alleen nog kaarten verkrijgbaar via Feyenoord Ticket Exchange. De laatste reguliere kaarten voor het competitieduel (aanvang 14:30 uur) werden donderdag verkocht.

Via Feyenoord Ticket Exchange kunnen seizoenkaarthouders die niet in de gelegenheid zijn naar De Kuip te gaan hun kaart aanbieden aan andere supporters. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op www.feyenoord.nl/TicketExchange.

Feyenoord Wedstrijdpakket
Voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht zijn ook nog wedstrijdpakketten verkrijgbaar. Een Feyenoord Wedstrijdpakket bestaat, naast een kaart voor de wedstrijd, ook uit een wedstrijdrondleiding voorafgaand aan het duel inclusief bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum, twee consumptiemunten en een Feyenoord-tas met onder andere een Feyenoord-sjaal en een Feyenoord Magazine. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

Feyenoord – Excelsior
Feyenoord neemt het volgende week zondag 1 april eerst nog in eigen stadion op tegen stadgenoot Excelsior. Voor die competitiewedstrijd zijn nog kaarten beschikbaar. Iedere supporter kan voor dat duel een onbeperkt aantal kaarten kopen. Bestel je kaarten snel via www.feyenoord.nl/ticketshop, waar ook meer te vinden is over de nog beschikbare vakken voor Feyenoord – Excelsior.

Laatste thuiswedstrijd
Op 29 april speelt Feyenoord de laatste thuiswedstrijd in de Eredivisie tegen de andere competitiegenoot uit Rotterdam: Sparta. De kaarten voor die ontmoeting zijn ook al in de verkoop en ook voor die wedstrijd geldt dat iedere supporter een onbeperkt aantal kaarten aan kan schaffen via www.feyenoord.nl/ticketshop.