Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Kwartfinale tegen Slavia Praag in uitverkochte Kuip

Feyenoord krijgt bij de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Europa Conference League steun van een tot de nok toe gevulde Kuip. Alle beschikbare kaarten voor het eerste duel met Slavia Praag zijn verkocht. De aftrap op donderdag 7 april is om 18:45 uur.

Zo begint het team van Arne Slot in eigen stadion met maximale support aan het tweeluik met Sparta Praag, waarin een ticket voor de halve finales van het toernooi op het spel staat. Het is voor het eerst in twintig jaar dat Feyenoord een Europese kwartfinale gaat spelen.

Mogelijk extra kaarten
De kans bestaat dat Feyenoord nog extra kaarten ter beschikking krijgt voor deze wedstrijd, indien Slavia Praag minder kaarten afneemt. Mocht dit het geval zijn, dan wordt dit uiteraard zo snel mogelijk gecommuniceerd via de officiële clubkanalen.

Overige thuiswedstrijden
Heb je voor deze Europese avond geen kaarten kunnen bestellen, maar wil je de komende tijd wel graag naar De Kuip? Er zijn nog twee thuiswedstrijden in de verkoop. Het gaat om de competitieduels met FC Utrecht en FC Twente. Hiervoor zijn nog tickets verkrijgbaar, dus bestel nu jouw kaarten in de Online Ticketshop!

Voortaan voorrang op kaartverkoop?
Wil je in het vervolg voorrang op de kaartverkoop? Word dan lid van Het Legioen en profiteer van vele voordelen, zoals dus de mogelijkheid om eerder kaarten te bestellen. Klik hier voor alle informatie.