Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20140929_std_vs

Kramaric was nooit kandidaat bij Feyenoord

Spits Andrej Kramaric is nooit echt in beeld geweest bij Feyenoord. Dit laat technisch directeur Martin van Geel weten, daags na de zege van HNK Rijeka op Feyenoord. Dit naar aanleiding van verhalen in de media dat deze speler afgelopen zomer onder voor de club haalbare voorwaarden naar De Kuip had willen komen.

‘Elke club krijgt zomers en gedurende de rest van het seizoen voor elke verschillende positie in het veld tientallen namen door van allerlei verschillende zaakwaarnemers van spelers die volgens hun versterkingen zouden zijn. Alleen voor de  spitspositie zijn dit kalenderjaar al een stuk of vijftig namen bij ons gedropt. Er is bij Feyenoord deze zomer dus echt geen spits in Europa onbesproken gebleven, ook hij niet. Kramaric is ons door verschillende zaakwaarnemers 'aangeboden', zoals hij ook bij talloze andere clubs is aangeboden. Al snel bleek hij echter totaal geen optie, omdat zijn vertrek voor Rijeka onbespreekbaar was. Het verhaal dat deze speler maar 2 tot 3 miljoen euro had moeten kosten, is totale onzin. Want geloof me, dan had deze jongen nu echt niet meer in Kroatië gespeeld’, weet Van Geel.

De technisch directeur maakt er geen gewoonte van verhalen uit de media die niet juist zijn te ontkrachten. 'Maar ik weet natuurlijk ook dat de spitsendiscussie na het vertrek van Pellè gevoelig ligt in Rotterdam. Dan is het jammer dat dit soort onzin klakkeloos wordt opgeschreven zonder dat journalisten ook maar een poging doen tot hoor- en wederhoor. Vandaar dus dan maar deze uitleg over hoe het werkelijk zit.’