Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord-FC%20Twente-46

Kongolo en Woudenberg in voorselectie Jong Oranje

Terence Kongolo en Lucas Woudenberg behoren tot de voorlopige selectie van Jong Oranje, voor de kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland.

De twee verdedigers maken deel uit van de voorselectie van in totaal 27 spelers, voor de zesde kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje voor het EK 2017 in Polen.

Tot de voorselectie behoren ook voormalig Feyenoord-spelers Nathan Aké (AFC Bournemouth), Jean-Paul Boëtius (FC Basel) en Karim Rekik (Olympique Marseille).

De definitieve selectie maakt Jong Oranje-coach Fred Grim vrijdag 26 augustus bekend.

In de kwalificatiepoule voor het EK 2017 in Polen staat Slowakije bovenaan met twaalf punten uit vijf wedstrijden. Jong Oranje volgt met negen punten uit vijf duels. Aankomend opponent Wit-Rusland staat derde met zeven punten uit vijf duel. 

Oranje onder 20
Gustavo Hamer maakt deel uit van de voorselectie van Oranje onder 20, dat op 1 en 4 september oefent tegen de leeftijdsgenoten uit Tsjechië. Beide duels worden gespeeld in ’s-Gravenzande. De definitieve selectie wordt op vrijdag 26 augustus bekend gemaakt.

Oranje onder 19
Feyenoorders Justin Bijlow, Rashaan Fernandes, Mats Knoester en Nigel Robertha zijn opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar, voor de oefeninterlands tegen Engeland (1 september) en Duitsland (5 september).