Fanshop
Fanshop

Kom op tijd naar Feyenoord – FC Utrecht!

De Kuip is zaterdagavond tot de nok toe gevuld, als Feyenoord thuis tegen FC Utrecht begint aan het Eredivisieseizoen 20152-2016. In verband met de verwachte drukte adviseert Feyenoord alle bezoekers bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. Hieronder lees je de belangrijkste reis- en vervoersinformatie omtrent de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht, die om 20.45 uur begint.

Kom op tijd naar de uitverkochte Kuip!
Feyenoord verwacht voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen grote drukte in en rondom het stadion. Houd daarom rekening met extra reistijd en vertrek op tijd van huis. De poorten van het stadion gaan om 19.15 uur open (anderhalf uur voor de wedstrijd).

Wegwerkzaamheden A16 Breda – Rotterdam
Bezoekers die per auto naar De Kuip komen, dienen rekening te houden met mogelijke verkeershinder op de rijksweg A16 en de Van Brienenoordbrug. De hoofdrijbaan van de A16 Breda – Rotterdam richting Terbregseplein is dicht tussen knooppunt Ridderkerk-Noord en knooppunt Terbregseplein. De parallelrijbaan (meest oostelijke rijbaan) inclusief aansluitingen blijft open voor al het verkeer. Kijk voor alle informatie op www.vananaarbeter.nl.  

RET
Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. Om veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk daarbij aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een succesvolle voetbalavond toe!