Fanshop
Fanshop
_MG_4913_1

Kom op tijd naar Feyenoord – AZ

Ook komende zondag tegen AZ kan Feyenoord rekenen op de massale steun van het legioen. Het thuisduel in de tiende speelronde van de Eredivisie is al weken volledig uitverkocht. In verband met de verwachte drukte adviseert de club alle bezoekers om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Hieronder lees je de belangrijkste reis- en vervoersinformatie omtrent Feyenoord – AZ (aftrap 16.45 uur).

Kom op tijd naar de uitverkochte Kuip!
Feyenoord verwacht voor de thuiswedstrijd tegen de Alkmaarders grote drukte in en rondom De Kuip. Houd daarom rekening met extra reistijd en vertrek op tijd van huis. De poorten van het stadion gaan om 15.15 uur open (anderhalf uur voor de wedstrijd).

Aangepast treinreisadvies
Supporters uit de richting Amsterdam, Leiden, Den Haag, Delft en Rijswijk die zondag met de trein naar De Kuip reizen, dienen rekening te houden met een aangepast reisadvies. Door werkzaamheden aan het spoor rijden er geen treinen tussen Den Haag Centraal/Holland Spoor en Schiedam Centrum. Hieronder het aangepaste reisadvies, waarbij reizigers rekening dienen te houden met extra reistijd.

  • Tussen Den Haag HS en Schiedam Centrum rijden bussen in plaats van treinen. Vanaf Schiedam Centrum rijden Sprinters naar Rotterdam Centraal.
  • Supporters uit de richting Leiden en Den Haag wordt geadviseerd via Gouda om te reizen naar Rotterdam Centraal.
  • Supporters uit de richting Amsterdam kunnen reizen met de IC direct naar Rotterdam Centraal.
  • Vanaf Rotterdam Centraal rijden er pendeltreinen van en naar Rotterdam Stadion. Deze treinen stoppen ook Rotterdam Blaak.

Check de NS reisplanner op www.ns.nl voor het meest actuele reisadvies.

RET
Feyenoord-supporters kunnen vanaf drie uur voor tot drie uur na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen op alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een seizoen- of wedstrijdkaart.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Feyenoord Fanshops
Rondom de thuiswedstrijd tegen AZ zijn alle vier de vestigingen van de Feyenoord Fanshop geopend.
De clubwinkels bij De Kuip openen hun deuren vanaf 13.45 uur, tot een uur na afloop van de wedstrijd. De Fanshop op station Rotterdam Centraal is van 8.30 uur s’ochtends tot 21.00 uur ’s avonds geopend, terwijl supporters van 9.30 uur tot 18.00 uur terecht kunnen in de Fanshop op de Coolsingel in het centrum van de stad.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een succesvolle voetbalmiddag toe!