Fanshop
Fanshop
IMG_4770

Kom op tijd naar Feyenoord – Ajax!

De tweede Klassieker in anderhalve week tijd staat voor de deur. Slaagt Feyenoord zondag erin de aartsrivaal opnieuw te verslaan? Aan het legioen zal het niet liggen, want net als alle andere thuisduels van dit seizoen is Feyenoord – Ajax (aftrap: 14.30 uur) volledig uitverkocht. In verband met de verwachte drukte in en rondom De Kuip adviseert de club alle bezoekers van de wedstrijd om bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. De meest relevante reis- en vervoersinformatie lees je hieronder.

Kom op tijd naar de uitverkochte Kuip!
Feyenoord verwacht voor de Klassieker grote drukte in en rondom De Kuip. Houd daarom rekening met extra reistijd en vertrek op tijd van huis. De poorten van het stadion gaan om 13.00 uur open (anderhalf uur voor de wedstrijd).

RET
Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Pendeltreinen
De NS zet zondag zowel voor als na de wedstrijd Feyenoord – Ajax speciale pendeltreinen in tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Stadion. Ook maken treinen vanuit Dordrecht een extra stop op Rotterdam Stadion.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Sta achter Feyenoord
Wederom hoopt Feyenoord zondag op een prachtige Klassieker en rekent daarvoor op de positieve steun van het legioen. We wensen alle supporters een prachtige wedstrijd toe!