Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

KNVB wijzigt aanvangstijdstip vijf Eredivisie-duels Feyenoord

De KNVB heeft in de eerste helft van dit Eredivisie-seizoen vijf wijzigen doorgevoerd in het speelschema van Feyenoord. Dit met het oog op het programma in de groepsfase van de Europa Conference League.

Deze wijzigingen komen voort uit de afspraak dat er minimaal twee etmalen tussen wedstrijden dienen te zitten én de afspraken die alle Eredivisie-clubs en de Eredivisie CV met elkaar onderling en in overleg met de KNVB hebben gemaakt in het kader van de veranderagenda.

Eredivisie-wedstrijden kunnen binnen een speelronde verplaatst worden als Nederlandse deelnemers aan de Champions League, Europa League of Conference League aangeven beter te kunnen herstellen van gespeelde wedstrijden of zich beter kunnen voorbereiden op komende wedstrijden.

De KNVB faciliteert deze afspraken en houdt hierbij zoveel als mogelijk rekening met onder meer de wensen van de lokale autoriteiten en de afspraken die de clubs hebben gemaakt met ESPN. Voor Feyenoord zijn de aanvangstijdstippen van de uitwedstrijden tegen Vitesse, SC Cambuur, FC Groningen en sc Heerenveen en het thuisduel met Fortuna Sittard aangepast.

Wijzigingen:

Speelronde 8
Vitesse – Feyenoord, zondag 3 oktober 2021
Nieuwe tijd: 16:45 uur

Speelronde 10
SC Cambuur – Feyenoord, zondag 24 oktober 2021
Nieuwe tijd: 14:30 uur

Speelronde 15
Feyenoord – Fortuna Sittard, zondag 5 december 2021
Nieuwe tijd: 16:45 uur

Speelronde 16
FC Groningen – Feyenoord, zondag 12 december 2021
Nieuwe tijd: 14:30 uur

Speelronde 18
sc Heerenveen – Feyenoord, woensdag 22 december 2021
Nieuwe tijd: 18:45 uur