Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
O19

Knoester, Vente en Malacia mee naar Marbella

Feyenoord Onder 19-spelers Mats Knoester, Dylan Vente en Tyrell Malacia gaan begin januari met Feyenoord mee op trainingskamp naar Marbella. De drie talenten krijgen daar de kans om mee te trainen met de selectie van Giovanni van Bronckhorst.

Mats Knoester is een 18-jarige centrale verdediger, die vorig jaar zijn eerste profcontract tekende bij Feyenoord tot medio 2018. De jeugdinternational maakt al sinds de pupillen deel uit van Feyenoord Academy.

De 17-jarige spits Dylan Vente beschikt over een contract bij Feyenoord tot medio 2019. De jeugdinternational is directe familie van Leen Vente, de voormalig spits van Feyenoord die op 27 maart 1937 het eerste doelpunt maakte in De Kuip.

Tyrell Malacia is een 17-jarige linkervleugelverdediger, die sinds het seizoen 2008-2009 in de jeugdopleiding van Feyenoord speelt. Ook Malacia beschikt over een verbintenis tot 2019 in De Kuip.

Feyenoord vertrekt op dinsdag 3 januari 2017 richting de plaats aan de Spaanse kust, om zich daar tot en met zondag 8 januari voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Op zaterdag 7 januari wordt een oefenwedstrijd gespeeld tegen FSV Mainz 05.

De afgelopen jaren kregen al vaker talenten van Feyenoord Academy de kans zichzelf te laten zien op het winterse trainingskamp van het eerste elftal. Tijdens de vorige winterstop sloten Gustavo Hamer, Justin Bijlow en Rick van der Meer aan bij de selectie van Van Bronckhorst. Hamer en Bijlow maken inmiddels vast deel uit van de eerste selectie.