Fanshop
Fanshop
legioenspeler-maand_November_Nieuwsbericht

Kies jouw speler van de maand november

Leden van Het Legioen kunnen een stem uitbrengen op hun ‘Speler van de Maand’ november. Door jouw stem te laten gelden, maar je kans op een van de drie gesigneerde thuisshirts.

Als lid van Het Legioen kun je elke maand twaalf Legioenpunten verdelen onder de drie spelers die zich in de voorbije maand hebben onderscheiden met hun prestaties op het veld. De speler die de meeste punten krijgt, wordt verkozen tot ‘Speler van de Maand’. Rick Karsdorp mocht vorige maand met deze eer gaan strijken.

De opgetelde punten wijzen aan het eind van het seizoen uit welke Feyenoorder zich ‘Legioen-Speler van het Seizoen’ mag noemen. Deze speler ontvangt de bijbehorende prijs uit handen van een lid van Het Legioen.

Feyenoord speelde in de maand november vijf wedstrijden, waaronder twee in de Europa League. Op bezoek bij Zorya Luhansk werd met 1-1 gelijkgespeeld, uit bij Manchester United ging Feyenoord met 4-0 onderuit. In de competitie werden wisselende resultaten geboekt. Feyenoord verloor verrassend met 1-0 van Go Ahead Eagles, won in eigen huis met 3-0 van PEC Zwolle en knokte zich op bezoek bij FC Utrecht naar een 3-3 gelijkspel.

Klik hier om jouw Legioenpunten uit te delen aan jouw favoriete spelers van de maand oktober. Stemmen kan tot en met woensdag 7 december.