Fanshop
Fanshop
legioenspeler_nieuwsbericht

Kies jouw Legioen Speler van de Maand december

De stembus voor de verkiezing van Legioen Speler van de Maand is weer geopend. Leden van Het Legioen kunnen vanaf dinsdag (vandaag) hun stem uitbrengen op hun Legioen Speler van de Maand december. Alle deelnemers maken automatisch kans op één van de drie gesigneerde thuisshirts.

Leden van Het Legioen kunnen twaalf punten verdelen over de drie Feyenoorders die zij de afgelopen maand vonden uitblinken. De speler die uiteindelijk de meeste stemmen ontvangt, kroont zich tot Legioen Speler van de Maand december. Je kunt hier jouw punten verdelen over jouw favoriete spelers van de maand september. Dit kan tot en met zondag 7 januari.

De winnaar wordt begin volgende week bekendgemaakt. De afgelopen drie keer mocht Steven Berghuis de award in ontvangst nemen.

Voor Feyenoord verliep de maand december zeer succesvol. Vier van de vijf competitiewedstrijden werden gewonnen, met de 0-7 overwinning op Sparta Rotterdam als hoogtepunt. Daarnaast werd het Champions League-avontuur afgesloten met een 2-1 zege op Napoli, terwijl via Heracles Almelo (3-1) de kwartfinale van de KNVB Beker werd bereikt.