Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
DSC05576

Karsdorp sluit aan op trainingsveld

Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst heeft woensdag Rick Karsdorp weer mogen begroeten op het trainingsveld. Voor de international was het de eerste keer dat hij meetrainde sinds hij in de uitwedstrijd tegen Ajax op 2 april een knieblessure opliep.

Op een zonnig Varkenoord, waar de training vrij toegankelijk was voor supporters, kon Karsdorp direct aan vrijwel alles meedoen. Na onder meer een pass- en trapvorm en een afrondoefening liet de vleugelverdediger alleen de afsluitende partijspellen aan zich voorbij gaan.

Datzelfde gold voor Bilal Basaçikoglu, die op de terugweg is van een enkelblessure. De Turkse jeugdinternational, die niet meer in actie kwam sinds het uitduel met Sparta Rotterdam van begin maart, deed tot de partijvorm eveneens alles mee en keerde vervolgens met Karsdorp terug naar De Kuip.

De overige Feyenoorders gingen in het laatste half uur nog even volle bak op Varkenoord. Nadat de spelers bij het afronden al hun scherpte hadden getoond, spatte ook tijdens de serie partijtjes de gretigheid er vanaf. Zo stapten de spelers na dik anderhalf uur voldaan van het veld, uiteraard niet voordat de aanwezige supporters waren voorzien van een foto of handtekening.

Met de woensdagtraining achter de rug is Feyenoord weer een stap dichterbij de volgende wedstrijd, aanstaande zondag tegen Vitesse. In de aanloop naar het duel in Stadion Gelredome traint de selectie vrijdag en zaterdag besloten.