Karsdorp en Dammers debuteren met nederlaag voor Jong Oranje

Rick Karsdorp en Wessel Dammers hebben donderdagavond hun debuut gemaakt voor Jong Oranje. Het tweetal kwam tijdens de tweede helft als invaller in het veld in de vriendschappelijke interland tegen Jong Duitsland. Het duel eindigde in een 3-1 overwinning voor de Duitsers. Jean-Paul Boëtius was de enige van de vier opgeroepen Feyenoorders die op een basisplaats kon rekenen. Tonny Vilhena maakte evenals Karsdorp en Dammers als invaller zijn opwachting.

Boëtius was dik tien minuten voor tijd verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de ploeg van Remy Reijnierse. Hij schoot van grote afstand raak met een prachtige volley en redde daarmee de eer voor Jong Oranje, dat op dat moment al tegen een 3-0 achterstand aan keek.

Sven van Beek en Terence Kongolo ontbraken bij Jong Oranje. Het duo meldde zich in een eerder stadium al af bij Reijnierse, vanwege lichte klachten.