Fanshop
Fanshop
feymag_karsdorp

Karsdorp: ‘Als betere voetballer bij Feyenoord teruggekeerd’

‘Ik heb ontzettend genoten bij Oranje’, valt te lezen op de cover van het Wedstrijdmagazine voor de wedstrijd van vanavond (20:45 uur) tussen Feyenoord en Excelsior. Die woorden komen uit de mond van Rick Karsdorp, die zich deze week weer bij Feyenoord meldde na een mooi avontuur bij het Nederlands elftal. De 21-jarige verdediger zat voor het eerst bij de selectie van Oranje, maar maakte in de oefeninterlands tegen Frankrijk en Engeland geen speelminuten. Desondanks kijkt Karsdorp met een positief gevoel terug op zijn uitverkiezing.

‘Wat is er mooier voor een voetballer dan onderdeel uitmaken van het nationale elftal van zijn land?’, stelt Karsdorp een retorische vraag in het Wedstrijdmagazine. ‘Ik heb ontzettend genoten van meedraaien op het allerhoogste niveau. Frankrijk en Engeland, lekkere tegenstanders. Wembley, ook niet verkeerd. Deze week met Oranje is een mooie zet in de rug voor de laatste weken van het seizoen. Ik ben niet opeens als een andere voetballer teruggekomen bij Feyenoord, wél als een betere. Simpelweg omdat je tijdens de trainingen mee móet in dat hogere niveau.’

Het volledige interview met Rick Karsdorp, die onder meer vooruitkijkt naar de beslissende fase van dit seizoen, is te lezen in het Feyenoord Wedstrijdmagazine voor de thuiswedstrijd tegen Excelsior. Dit magazine is zaterdagavond gratis verkrijgbaar in De Kuip.