Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20170516_cd_kampioen_twitter

Kampioensalbum nu verkrijgbaar in Feyenoord Fanshop

Wil jij voor altijd (muzikaal) herinnerd worden aan het successeizoen 2016-2017? Dan is het speciale kampioensalbum ‘Feyenoord Kampioen 2016-2017’, dat sinds gisteren verkrijgbaar is in de Feyenoord Fanshops, echt iets voor jou.

Op dit album vind je maar liefst tien nieuwe nummers, waaronder ‘Feyenoord Kampioen’ van Gerse Gozers, ‘Wij zijn Feyenoord’ van The Champ ft. MC F (bekend van ‘Super Feyenoord’) en de single ‘Geen club als Feyenoord’ van Paul de Munnik. Ook is een nummer over Dirk Kuyt te beluisteren, terwijl de wedstrijdverslagen van Radio Rijnmond eveneens zijn verwerkt in een lied.

Daarnaast vind je op het album uiteraard ook de klassieke Feyenoord-nummers, zoals ‘Mijn Feyenoord’, ‘I will survive’, ‘Feyenoord, wij houden van die club’ en natuurlijk ‘Hand in hand’. In totaal staan er 23 nummers op het album.

De cd is voor € 14,99 te koop in de vier fysieke clubwinkels en de Online Feyenoord Fanshop, waar je ook een preview kunt beluisteren. Ook is ‘Feyenoord Kampioen 2016-2017’ te beluisteren via Spotify, iTunes en Apple Music. Hier vind je de link naar de online streams