Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
gio-don%20leo-willem-4

‘Kampioenenmakers’ centraal in laatste uitzending Feyenoord TV

Giovanni van Bronckhorst, Leo Beenhakker en Willem van Hanegem staan woensdagavond centraal in de laatste uitzending van Feyenoord TV in 2017. De laatste drie trainers die Feyenoord een kampioenschap bezorgden, komen uitgebreid aan het woord in de 25 minuten durende uitzending.

De drie Feyenoord-iconen werden door Feyenoord TV gevolgd tijdens het interview dat ze eerder deze maand gaven aan schrijver en drievoudig NS Publieksprijswinnaar Michel van Egmond. Het vraaggesprek met het drietal vond plaats voor de eindejaarseditie van Feyenoord Magazine, die eind vorige week verscheen.

Feyenoord TV geeft een kijkje achter de schermen bij deze reportage en spreekt met zowel Van Bronckhorst als Beenhakker, Van Hanegem en Van Egmond. Het gaat onder meer over het bijzondere jaar 2017, waarin Van Bronckhorst de opvolger werd van Beenhakker door als eerste trainer sinds achttien jaar de landstitel te pakken met Feyenoord.

De uitzending van Feyenoord TV is op woensdag 27 december om 18:30 uur te zien op FOX Sports 1 en wordt om 22:00 uur herhaald. Vanaf donderdag 28 december is de bijzondere uitzending ook te zien op het YouTube-kanaal van Feyenoord. Een preview kun je bekijken in de videospeler.