Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
coentje-1

Kameraadjeswedstrijd Feyenoord - FC Groningen!

Zijn jullie er al klaar voor? Aanstaande zaterdag is het zover: de derde Kameraadjeswedstrijd van dit seizoen! Feyenoord speelt om 19:45 uur tegen FC Groningen. De Kuip is mede door de aanwezigheid van duizenden uitzinnige Kameraadjes helemaal uitverkocht. Het belooft dus een gezellige avond te worden!

De poorten van het stadion openen om 18:15 uur. Vanaf dat moment tot aan de start van de wedstrijd kun je meedoen met alle activiteiten! Rondom de Kuip staan verschillende attracties zoals draaiend voetbalschieten en het Feyenoord springkussen. Ook kunnen jullie natuurlijk op de foto met Coentje! Een week na de wedstrijd staan de foto’s op de website Kameraadjes.nl. Vergeet verder niet om je gratis ‘Welkom in De Kuip’ boekje op te halen! Hiermee kun je je eigen wedstrijdverslag schrijven, de spelers een cijfer geven en mooie Feyenoord-prijzen winnen.

Doe daarom allemaal mee aan de extra activiteiten en ga op de foto met Coentje! Om er zeker van te zijn dat je geen activiteiten misloopt, loop je onder de tribunes door naar de andere kant van de groene sector. Kom je bijvoorbeeld binnen via poort 53-58, dan loop je onder de tribunes door naar de Kameraadjesstand. Check hiervoor nog even de plattegrond!

Tot slot nog even wat reisinformatie. Gezien de verwachte drukte, raden wij jullie aan gebruik te maken van het openbaar vervoer of op tijd van huis te vertrekken. Met de bus of tram van RET reis je op vertoon van je wedstrijdkaart drie uur voorafgaand aan de wedstrijd tot drie uur na afloop gratis.

Heel veel plezier zaterdag en vergeet natuurlijk niet je e-ticket uit te printen en mee te nemen. Op naar een mooie wedstrijd en de volgende drie punten!