Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
coentje5

Kameraadjes op weg naar jubileumfeest

De Juniorclub Kameraadjes bestaat dit seizoen 15 jaar. In de tweede seizoenshelft staan Feyenoord en de Feyenoord Supporters Vereniging stil bij deze mijlpaal, die op grootse wijze zal worden gevierd met zoveel mogelijk Kameraadjes.

De viering wordt een feest voor Kameraadjes van alle leeftijden. Om het jubileumfeest op juiste wijze te kunnen voorbereiden, verandert er één en ander in de programmering zoals die de afgelopen jaren was. Het Feyenoord Voetbalpark wordt volgend jaar bijvoorbeeld verweven in de lustrumviering. Ook wordt er eind dit jaar geen Kameraadjes-Sinterklaasfeest georganiseerd. De jongere Kameraadjes kunnen echter gerust zijn, want Sinterklaas laat ook dit jaar zeker weer van zich horen. In plaats van het Sinterklaasfeest staat er dit jaar iets anders bijzonders te gebeuren, waar ook de Kameraadjes die verder weg wonen van kunnen meegenieten. Wat dit is, blijft nog even een verrassing.

In het jubileumjaar zullen nog meer dingen veranderen. Het is onder andere de bedoeling dat het lidmaatschap in de toekomst meer voordeel per leeftijdsgroep krijgt. Zo wil de Juniorclub bijvoorbeeld graag voldoen aan de wens van veel Kameraadjes van tien jaar en ouder, om ook voor hen leuke Kameraadjes-activiteiten te organiseren.

Voor Kameraadjes die graag op de hoogte willen blijven van de plannen, is het belangrijk om de komende tijd hun e-mail en de website www.feyenoord.nl/kameraadjes in de gaten te houden. Kameraadjes kunnen hun e-mail adres of een eventuele wijziging doorgeven via www.feyenoord.nl/service