Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey-ajax-46

Kaartverkoop via nieuwe online Ticketshop gestart

De kaartverkoop voor thuis- en uitwedstrijden van Feyenoord verloopt sinds afgelopen maandag via de nieuwe online Ticketshop. De nieuwe Ticketshop is gebruiksvriendelijk en beter bestand tegen piekbelasting, zoals bij kaartverkoop voor topduels. Met het nieuwe systeem, dat ook door andere grote Europese clubs wordt gebruikt, is het voor supporters bijvoorbeeld mogelijk om binnen genummerde vakken zelf een stoel te selecteren.

Account activeren
Alle seizoen- en clubkaarthouders en Legioen-leden hebben in de afgelopen dagen een e-mail ontvangen met daarin een uitnodiging om hun account voor de nieuwe Ticketshop te activeren. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Geen probleem. Ga naar de online Ticketshop, klik op ‘inloggen’ en kies voor ‘wachtwoord vergeten’ om je wachtoord per e-mail te ontvangen. Is jouw e-mailadres niet bekend? Maak dan een nieuw account aan. 

Gesigneerd thuisshirt winnen?
De eerste supporter die afgelopen maandag met de aanschaf van toegangskaarten voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen (donderdag 28 januari, 20.45 uur) gebruikmaakte van de nieuwe Ticketshop, werd verrast met een door de selectie gesigneerd thuisshirt. Wil jij ook een gesigneerd wedstrijdshirt winnen? Onder iedereen die uiterlijk aanstaande zondag zijn of haar account activeert of zichzelf registreert in de nieuwe online Ticketshop, verloot Feyenoord een door de selectie gesigneerd thuisshirt. Activeer of registreer direct op www.feyenoord.nl/ticketshop.