Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord Vrouwen 1
FV1 De Kuip

Feyenoord V1 keert terug in De Kuip voor competitieduel met FC Utrecht

De competitiewedstrijd tussen Feyenoord V1 en FC Utrecht zal op zaterdag 11 mei in De Kuip worden gespeeld. Kan de ploeg van trainer Jessica Torny rekenen op jouw steun? In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Het wordt een bijzondere dag, want Feyenoord V1 speelde in de clubgeschiedenis pas één keer eerder een officiële wedstrijd in De Kuip. Op 14 mei 2022 was Ajax voor liefst 14.618 toeschouwers de tegenstander. Tegen FC Utrecht kan Feyenoord alle steun goed gebruiken. De kaartverkoop start in verschillende fases, dus check goed waar en wanneer jij je kaart(en) kunt scoren!

Gratis claimen en voorrang voor aandeelhouders
Aandeelhouders hebben met hun aandeelhouderskaart geen toegang tot de wedstrijd, maar kunnen via een speciale ticketshop (de link hiervan hebben zij per mail ontvangen) per aandeelhouderskaart één gratis ticket claimen. De claimperiode start op woensdag 27 maart om 15:00 uur en eindigt op zaterdag 30 maart om 08:59 uur. Na deze claimperiode hebben zij voorrang om een onbeperkt aantal tickets (bij) te kopen. Deze voorrangsperiode voor het (bij)kopen start op zaterdag 30 maart om 09:00 uur.

Gratis claimen en bijkopen voor seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart geen toegang tot de wedstrijd, maar kunnen per seizoenkaart één ticket claimen. De claimperiode start op woensdag 27 maart om 15:00 uur en eindigt op zaterdag 30 maart om 10:59 uur. Vanaf zaterdag 30 maart om 11:00 uur kunnen zij een onbeperkt aantal tickets bijkopen. Klik hier om direct jouw ticket te claimen.

Leden van Het Legioen en overige supporters
Voor Leden van Het Legioen en overige supporters start de kaartverkoop ook op zaterdag 30 maart om 11:00 uur. Voor iedereen geldt dat er een onbeperkt aantal tickets kan worden gekocht.

Kameraadjeswedstrijd
Deze wedstrijd staat ook in het teken van de Kameraadjes. Er worden activiteiten georganiseerd voor de jongste supporters en mascotte Coentje is aanwezig! Leden van de Puntertjes, Pupillen en Juniorclub Kameraadjes kunnen per lidmaatschap een gratis ticket claimen en eventueel extra tickets bijkopen. Hier zijn zijn zij per mail over geïnformeerd.

Kaartprijs en meer info
Voor al deze groepen geldt een prijs van €7,50 (regulier) of €5 (t/m 11 jaar of 66+). Meer informatie over de kaartverkoop vind je op deze pagina.