Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Kaartverkoop Feyenoord - Atlético Madrid zaterdag van start

Feyenoord start zaterdag 25 november met de kaartverkoop voor de laatste thuiswedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Atlético Madrid. Feyenoord kiest ervoor om seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes die nog geen passe-partout hebben gekocht als eerste de kans te geven op het kopen van een los ticket. Zij kunnen vanaf zaterdag om 09:00 uur per seizoenkaart of lidmaatschap één ticket bestellen voor het duel. In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Start verkoop
Tickets kopen kan vanaf zaterdag 25 november om 09:00 uur via de officiële Feyenoord Ticketshop. De voorrangsperiode om per seizoenkaart of lidmaatschap (alleen wanneer je nog geen passe-partout hebt) één ticket te kunnen kopen loopt tot maandag 27 november 17:30 uur. Vanaf 18:00 uur hebben alle seizoenkaarthouders, leden van het Legioen en Junioren Kameraadjes (ook die al een passe-partout hebben gekocht) de mogelijkheid om maximaal één ticket te bestellen op basis van beschikbaarheid.

Aanmelden lidmaatschap
Wil jij Feyenoord in de Champions League in actie zien? Verhoog dan jouw kans op het verkrijgen van een ticket door lid te worden van Het Legioen of Juniorclub Kameraadjes. Word lid vóór donderdag 23 november 23:59 uur en krijg ook voorrang op de kaartverkoop. Na je aanmelding kun je vanaf vrijdag 24 november om 15:00 uur in het ticketshop account waar het lidmaatschap mee is afgesloten, onderaan bij 'MIJN PROFIEL', je lidmaatschapstype zien.

Ticket Exchange
Uiterlijk maandag 27 november om 18:00 uur, of eventueel eerder zodra alle beschikbare losse tickets zijn verkocht gaat de Ticket Exchange live. Aandeelhouders V, supporters met een passe-partout of losse dagkaartkopers kunnen hier dan hun ticket te koop aanbieden. Voor supporters met een passe-partout of losse dagkaart is dit uitsluitend mogelijk als zij in bezit zijn van een mobile ticket.

Overige informatie
Supporters hebben enkel toegang tot de Europese thuisduels in de groepsfase met een passe-partout of los ticket, niet met een reguliere seizoenkaart. De kaartverkoop verloopt volledig via de officiële Feyenoord Ticketshop. Ga voor alle gedetailleerde (prijs)informatie over de kaartverkoop naar Feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Zwarthandel
Feyenoord raadt supporters ten zeerste af om voor welke wedstrijd dan ook tickets buiten de club (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden.