Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Kaartverkoop Feyenoord - Ajax zaterdag van start

Feyenoord start op zaterdag 23 maart aanstaande om 09:00 uur met de kaartverkoop voor de Klassieker. De wedstrijd tegen Ajax wordt op zondag 7 april om 14:30 uur gespeeld in De Kuip. In dit bericht lees je alle informatie. 
Start kaartverkoop 
De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Ajax start op zaterdag 23 maart om 09:00 uur voor leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes via de officiële Feyenoord Ticketshop. Zij hebben recht op een voorrangsperiode, waarin je met je lidmaatschap maximaal één ticket kunt kopen, die loopt tot maandag 25 maart 17:30 uur. 

Indien beschikbaar kunnen seizoenkaarthouders vanaf maandag 25 maart om 18:00 uur één ticket per seizoenkaart bijkopen. 

Voor alle details omtrent kaartverkoop en prijsinformatie kun je terecht op deze pagina

Aanmelden lidmaatschap 
Heb je nog geen lidmaatschap? Vergroot je kans op een ticket voor de wedstrijd tegen Ajax door lid te worden van Het Legioen of de Juniorclub Kameraadjes. Meld je aan als nieuw lid vóór donderdag 21 maart 23:59 uur. Na je aanmelding kun je vanaf vrijdag 22 maart om 15:00 uur in het ticketshop account waar het lidmaatschap mee is afgesloten, onderaan bij 'MIJN PROFIEL', je lidmaatschapstype zien. 

Zwarthandel en Ticket Exchange 
We adviseren supporters met klem om geen kaarten buiten de club (of haar partners) om aan te schaffen om teleurstelling te voorkomen. Mocht je niet in staat zijn het duel bij te wonen, dan kun je je kaart veilig te koop aanbieden via de Feyenoord Ticket Exchange. Dit is de enige officiële ticketmarktplaats van Feyenoord. De Ticket Exchange gaat live zodra alle beschikbare kaarten zijn verkocht. 

Feyenoord bereidt tevens de kaartverkoop voor van de TOTO KNVB bekerfinale op zondag 21 april. De club verwacht binnenkort meer informatie te kunnen verstrekken hierover.