Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Kaartverkoop Europa League zaterdag van start

Seizoenkaarthouders kunnen zich vanaf aanstaande zaterdag 28 juli 9:00 uur verzekeren van een plaatsbewijs voor de eerste thuiswedstrijd van Feyenoord in de derde voorronde van de Europa League. Het gaat om een zogeheten ‘blinde verkoop’, waarbij seizoenkaarthouders een kaart kunnen aanschaffen zonder dat de tegenstander al bekend is. In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Op donderdag 16 augustus speelt Feyenoord om 20:30 uur de thuiswedstrijd in de derde voorronde van de Europa League. Op donderdag 2 augustus is duidelijk tegen wie het team van trainer Giovanni van Bronckhorst het opneemt in de eerste Europese wedstrijden. Die dag wordt in Slowakije namelijk de returnwedstrijd tussen het Poolse Górnik Zabrze en het Slowaakse AS Trencín gespeeld. De winnaar van dit Europese tweeluik wordt de tegenstander van Feyenoord.

Voorrangsperiode
Seizoenkaarthouders kunnen vanaf morgen een kaart kopen voor het duel met Górnik Zabrze of AS Trencín. Tussen zaterdag 28 juli 9:00 uur en woensdag 1 augustus 17:59 uur is het voor hen mogelijk om vier kaarten per seizoenkaart te kopen. Seizoenkaarthouders zijn vanochtend (vrijdag) per e-mail geïnformeerd over het exacte verkoopproces.

Indien er na het verkoopmoment voor seizoenkaarthouders nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze vanaf woensdag 1 augustus om 18:00 uur in de verkoop voor Legioen-leden en Junioren van de Juniorclub Kameraadjes. Ook zij kunnen vier kaarten per lidmaatschap aanschaffen. Op zaterdag 4 augustus kunnen ook overige supporters vanaf 9:00 uur vier kaarten per persoon kopen.

Prijzen en beschikbare vakken
Op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie vind je gedetailleerde informatie over de prijzen en beschikbaarheid per vak. In de blinde verkoop zijn kaarten met € 5,- korting verkrijgbaar vanaf € 12,50. Kaarten zijn alleen online te koop via de Online Ticketshop van Feyenoord.

De volledige tweede ring aan de groene zijde is gereserveerd voor uitsupporters. De overige vakken op de tweede ring zijn dicht, met uitzondering van vak VV. Wanneer er tijdens de kaartverkoop meer vraag dan aanbod blijkt te zijn, worden in fases verschillende vakken van de tweede ring alsnog in de verkoop gebracht.

Maatregelen
Feyenoord hangt nog altijd een voorwaardelijke straf van een wedstrijd zonder publiek boven het hoofd. Daarnaast wordt Feyenoord vanwege voorvallen uit het verleden door de UEFA gezien als recidivist en neemt bij nieuwe voorvallen de kans op zware sancties toe.

Daarom voelt de club zich genoodzaakt om, net als bij de UEFA Champions Leaguewedstrijden in seizoen 2017-2018, netten rondom het veld te plaatsen, behalve voor het parterrevak Z, waar dit vanwege cameraposities niet kan. Dit houdt in dat parterrevak Z dicht is.

Service & Tickets
Als je nog vragen of opmerkingen hebt over dit bericht, neem dan telefonisch contact op met Feyenoord Service & Tickets via 0900-1908. Ook zijn wij voor vragen eenvoudig te bereiken via het WhatsApp-nummer 06-1907 1908. Van maandag t/m vrijdag zijn we van 09:00 tot 20:00 uur bereikbaar en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur.