Fanshop
Fanshop
fey-nec-23

Kaarten eerste reeks thuisduels vanaf zaterdag te koop

Feyenoord start aanstaande zaterdag 2 juli om 11:00 uur met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijden uit de eerste seizoenshelft. Leden van Het Legioen profiteren hierbij van een voorrangsperiode van één week, waarin zij losse kaarten kunnen kopen voor één of meerdere Eredivisieduels die dit kalenderjaar in De Kuip worden gespeeld. Vanaf zaterdag 9 juli 09:00 uur kunnen ook de overige supporters kaarten aanschaffen voor (één van) deze wedstrijden.

Feyenoord speelt de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen op zondag 14 augustus (14:30 uur) tegen FC Twente. Het laatste thuisduel van de eerste seizoenshelft is het treffen met Vitesse op zaterdag 17 december (19:45 uur). Daarnaast komen onder meer stadgenoten Excelsior en Sparta Rotterdam dit kalenderjaar nog op bezoek in De Kuip. De kaartverkoop voor de thuiswedstrijden verloopt via www.feyenoord.nl.ticketshop. Het volledige competitieprogramma vind je hier.

Kaartverkoop Klassieker
Kaarten voor het thuisduel met Ajax (zondag 23 oktober, 14:30 uur) gaan nog niet aanstaande zaterdag, maar in een later stadium in de verkoop. Ook bij de kaartverkoop voor de Klassieker geldt een voorrangsperiode voor Legioen-leden.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van Het Legioen? Sluit je aan via www.hetlegioen.nl en profiteer meteen van de voorrang op kaartverkoop voor thuiswedstrijden van dit seizoen. Op deze website vind je tevens meer informatie over het lidmaatschap.

Vraag een seizoenkaart aan!
Wil jij bij iedere thuiswedstrijd verzekerd zijn van je eigen plek in De Kuip? Vraag dan nu een seizoenkaart aan via www.feyenoord.nl/seizoenkaart.