Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
Feyenoord-Excelsior-35

Junioren schreeuwen Feyenoord naar winst tegen Excelsior

Vier keer konden de Junioren zaterdagavond juichen. Mede dankzij de steun van de oudste Kameraadjes won Feyenoord in De Kuip met 4-1 van stadgenoot Excelsior.

Maar liefst 1.200 Junioren waren zaterdagavond te gast in De Kuip. Speciaal voor de Kameraadjes van 12 tot en met 14 jaar werden drie vakken gereserveerd in het stadion, die binnen no time waren uitverkocht. Binnen een paar dagen nadat alle leden in deze leeftijdsgroep via de e-mail een persoonlijke uitnodiging hadden gekregen voor dit unieke evenement met leeftijdsgenoten, waren alle kaarten verkocht.

Voor de wedstrijd konden de Junioren zich uitleven met enkele toffe attracties. Bij de SUTU-voetbalmuur konden ze hun voetbalkwaliteiten tonen en bij de fotoactiviteit van BLNDR konden ze op de foto met hun Feyenoord-helden.

Bij de ingang van het vak kregen alle Junioren vervolgens een gratis Feyenoord-vlag, die ze ook nog eens mee naar huis mochten nemen. Het zwaaien met de vlaggen zorgde voor een prachtige sfeer in de Kameraadjesvakken. Een sfeer die ook de spelers van Feyenoord moeten hebben gezien, want mede dankzij de steun van de Kameraadjes werd het door doelpunten van Dirk Kuyt (2), Steven Berghuis en Jens Toornstra 4-1 tegen Excelsior. Feyenoord is daardoor koploper in de Eredivisie! 

 

#feyexc #kameraadjes

Een foto die is geplaatst door Coentje1908 (@coentje1908) op

 

Wat een feest was het zaterdag! #feyexc #junioren

Een foto die is geplaatst door Coentje1908 (@coentje1908) op