Fanshop
Fanshop
AS3I1523

Jones hervat training op Varkenoord

Brad Jones heeft woensdagochtend de training bij Feyenoord hervat. De doelman werkte samen met keeperstrainer Khalid Benlahsen enkele oefeningen af. Jones stond ruim een week aan de kant vanwege een infectie aan zijn onderbeen en miste daardoor de thuiswedstrijd tegen AZ van afgelopen zondag.

Net als Jones werkte ook Terence Kongolo individueel aan zijn herstel. De verdediger, die kampt met een blessure aan zijn bovenbeen, deed onder leiding van fysiotherapeut Melvin Fleur enkele loopoefeningen. Eljero Elia, Bilal Basaçikoglu en Kenneth Vermeer ontbraken op Varkenoord. Zij werkten een binnenprogramma af.

 

Op de weg terug!  @terencekongolo94 #training #Feyenoord

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

Met een temperatuur van dertien graden Celsius was het aangenaam trainingsweer. Voor de spelers die de volledige training afwerkten, was het dan ook zweten geblazen, niet in de laatste plaats omdat het er zowel tijdens het positiespel als het partijspel fel aan toeging. De spelers die dinsdagavond in actie kwamen met Feyenoord 2 tegen NAC Breda 2 (2-3 winst) trainden apart. Na enkele loopoefeningen zat de training voor hen erop.

Donderdag geniet de volledige selectie van een rustdag, waarna de oefensessies van vrijdag en zaterdag zoals gebruikelijk achter gesloten deuren worden afgewerkt. Feyenoord speelt zondag om 12:30 uur de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. 

  • Brad Jones